Τρόποι Πληρωμής


Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν 3 δυνατότητες πληρωμής για παραγγελία μέσω του site.

  • Αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 
    • ALPHA BANK - IBAN: GR8401401450145002002006366, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: VLASHI THANAS
  • Πληρωμή με την παραλαβή από το κατάστημα

 

 

Μεταφορικά Κόστη

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 100 € και άνω η αποστολή γίνεται χωρίς μεταφορικό κόστος ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 5 €, ανεξαρτήτως βάρους προϊόντων.

Σε περίπτωση που επιλεγεί η πληρωμή με Αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κόστους 3 €. Η παραγγελία αποστέλλεται μέσω της εταιρείας Easy Mail.

Με την επιλογή πληρωμής και παραλαβής από το κατάστημα δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

 

 

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Δίνεται η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας στο τηλέφωνο 210-6829352.

Ο τρόπος πληρωμής και παραλαβής των προϊόντων θα συμφωνηθεί κατόπιν συνεννόησης.

Ώρες λειτουργίας καταστήματος: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 08:00-16:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 08:00-21:00.

 

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

 

 

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Για επιστροφές εντός Ελλάδας επιβαρύνεστε με το ποσό των 5 ευρώ για τη μεταφορά του νέου προϊόντος από εμάς προς εσάς ενώ δεν επιβαρύνεστε τίποτα για την αποστολή του παλιού προϊόντος από εσάς προς εμάς. Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 90 ευρώ.

Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας. Τα επιστρεφόμενα θα πρέπει να είναι άρτια, αχρησιμοποίητα και στις συσκευασίες τους για να γίνουν δεκτά. Επιστροφές προϊόντων που οφείλονται σε λάθος παραγγελιά του αγοραστή, θα τιμολογούνται ( πιστωτικό ) στο 80% της αξίας τους.

 

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κ.ο.κ).
Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας έγκαιρα είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 210-6829352 ή μέσω email στο info@dslighting.gr

 

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του dslighting.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε το dslighting.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

 

 

Ακύρωση Παραγγελίας - Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
   α)  Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση
info@dslighting.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία
στο 210-6829352 08:00-21:00 Τρίτη,Πέμπτη και Παρασκευή ή 08:00-16:00 Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω περί φθορών των επιστρεφομένων προϊόντων κλπ..

Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 10 ευρώ. 5 ευρώ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και 5 ευρώ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς.